Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAS SEGA KAKO DA NE UMRU POSLIJE OD STIDA??\'\'\'\'?\'??\'\'\'
haha cuj beyonce kurava cupava.. prvo se raspitaj o njoj prije neg nesto napises !!! Djevojka ima orginalan glas a to sto kazes da \"mlati\" glavom .. pogledaj spot za ring the alarm pa ces vidjet da je zapravo to koreografija ... a njoj svaka cast da je ustala i nastavila pjeva jer mnogi nasi nazovi ih pjevaci bi pobjegli sa bine !!!
Vecina ovigh gafova moze ali i NE MORA BITI SLUCAJNA.Bitno je dospjeti u novine i u traceve dokonih besposlicara...i na X-com naravno:)
svaka cast;-) ne znam ni ko su ovo zadnje dvoje!
Najjaci je Tifa kada je drogiran drzao koncert u Zetri, hocu reci pokusao odrzati.
1943-1971
a i ne pala, koliko je glavom mlatila!
Ma gledaj ove Bejonce kurave cupave kako se slozi niz stepenice hahahhahah
daj te Cholu kad je pao u Zetri.. samo nestade co\'ek :)