Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametna. Uradila je to prvenstveno zbog sebe i svog zdravlja. Nije ko ostale sponzoruse sto stavljaju metar kubni balona ispred sebe s ciljem da izgledaju sto jeftinije cak i pod cijenu da zeznu kicmu za cijeli zivot.
Radije bi gledao grbavu nego normalnu zenu samo zbog toga?
Cekaj ovo je ona sa naocalama? wow kakva djevojka.
Sise su OK ali kavo lice ima ova djevojka... preslatka je
Jadna ne bila, pa od čega će sad živjeti?
tobe jarabi... šta učini nesrećo...
Au, stvarno je sto jest jest. F ili D, pa i C, dobra je brate kako god. Stvarno malo je ovih bilo u moje vrijeme, a par sto je bilo, su me vise ignorirale priznam. I nisam znao, da sam tad znao sto znam sad, al neide to tako. I dobro da je 18, inace nebi mogo komentarisati.
simpa je
nisi ti normalna
Bokte mazno pa po deseti put otvaram ovu temu i gledam Arieline sise. A jbt al ima dobre sise. Nije ih smanjila niti povecala, ovo je cisto samopromocija da bude malo vise popularnija. Lijepa, zgodna i gle joj sisa. Uffffffffff
Sretna ti karijera sa manjim dojkama
Ja grihote.. :(
Neee, to nam treba!
ma ti si duso vrh... I poslije operacije opet nekima nabijas komplexe
2. slika: "Jezo ronja sine Hamide, jezo ronja..."
Beze i prije i poslije operacije.... U pomenutoj seriji ima mnogo zgodnijih zena 😂😂😂😂😂😂😂
Kao nor Glorijaaaaaa
VRHUNSKA KOKA