Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nase ljude niko ne valja ko je uspio !Samo deri Ibra !
...ma, ne vadi... kako zena samo moze muskarca na pravi put izvesti ali i ukopati. On je bio sretan pa ga Helena na pravi put izvede. Treba joj Zlatan stope ljubiti.
Per žena ad astra Umjesto onog otrcanog: Per aspera ad astra
Otovrim jutros pastetu kad....ibrahimovic
gnjido što nisi posjetio djete kad je trebalo još se stidis porijekla nikad bosnu nisi spomenuo. Ronaldo je bolji i humaniji ti nikada nisi pomogao nikome mrs gnjido
živio Ronaldo sto godina
@larrytony466 Sljedeci put nek tebe maksuz pita za savjet.Drž se ti traktora i prvog safa nije svijet za tebe,netrebaju nam tvoji savjeti .
Ma bježi bolan.................................................................................................
Faca odgovara ulozi a i prezime. Najnadobudniji sportista u zadnjih pet godina. Fuj
gluposti...
Torabi na aparatima