Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da ovi sada ljudi lijepo misle o svojoj majci. Srce ne možeš prevariti nikad. Možeš lagati i sebe i druge ali srce ne. Njihova majka je bila jedinstvena u svijetu koji nije savršen.
Dijana bila si nevjerovatno divna zena puna zivota , a umrla si tako mlada.Sigurno su te ubili.Na tvoje mjesto je dosla ona sto lici na kobilu , ali djaba joj sve nikada nece biti ono sto si ti bila.Mozda je i onaj Carls naredio da ubiju Dijanu da bi mogao ozeniti kobilu Kamilu.
Jbt kako sam ostario. Ne mogu vjerovati da je to bilo prije 20 godina. Meni djeluje da je bilo jučer.
https://youtu.be/S1NoP-xLm6w
Bem ti... prije 20 godina... A BiH još tapka na mjestu...