Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje Bregović da pomogne,Tifa?? sve tvoji učenici a sad nigdje nikoga.
Bregovic da, ali Tifa tesko da ima mnogo kesha , posto se nikad nije ozbiljno posvetio karijeri.
Sarajevo njemu treba da pomogne..jednu od najljepših pjesama o Sarajevu je Mića napisao al nema vremena Benjamina od društvenih mreža..isto tako počasni gradjanin Sarajeva Petar Luković se godinama bori sa teškom bolešću nikad mu se niko iz Sarajeva nije javio koliko znam... jadno je Sarajevo tj. ljudi koji ga predstavljaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po kojem osnovu on ima pravo prozivati nekoga da mu ne da novac? I to "novinari" prenose?
Da nisi propio Boga oca ne bi ni bio na operaciji, što ne mogu ovog hljeba preko pogače.
Ostvaren san dječačkih dana, moje ime krupno se piše, junak sa ekrana, svako me zna....... .....Najljepše žene sluge mi vjerne, znojno tijelo mi ljube do zore, šapuću strasno, najbolji do sad... Budim se istrošen jadan bez veze, neko žensko lice kraj mene, opet sam snažan, neumorni laf Kad sve prođe ostaću sam, kad sve prođe ostaću sam.
Cuh srbin nece srbina pomoc
mlad delija star prosijak
Nisi zvao Pejovića i ostale kad si šmrko, kocko i zigu, nego sad kad je para nestalo kuku, pomagajte
puko je Milic pozadugo :(
Zar je ikad i bio normalan :D
Treba pomoc ko moze al đeje potrosio onolike silne pare na drogu...
Bolestan covjek se ne žali
Kakvu karijeru si imao bijedno je što si sebi dopustio takav kraj
Samo use i u svoje kljuse
Autore teksta, ne kaže se i ne piše: ''...jer ga je tražio financijsku pomoć.'' nego ''jer je od njega tražio financijsku pomoć.'' Na primjer, ne kaže se ''tražio sam te auto'', nego ''od tebe sam tražio auto''. Ne kaže se ''tražio me je hiljadu maraka'' nego ''od mene je tražio hiljadu maraka'' itd. Obnovi malo srpsko-hrvatski ili bosanski jezik za prvi razred osnovne škole.
rogatica rejon
Ako ova omlatina ne nauci na ovakvim primjerima kojim smjeru trenutno treba da se krecu nece nikada do sad ccccc
Kada izgubiš čovjeka u sebi, ostatak života možeš biti samo klošar. Klošar u trendu, klošar sa lovom, ili samo klošar. Svejedno je. A trebao si biti ''samo'' najbolji je*eni bubnjar.
.., drag si nam Mića. Svi padamo i dižemo se. Drži se. Sretno
Jadno je trazit novac od covjeka kojeg ne poznajes j onda ga jos javno prozivat ako ne da…
Jbgaa brate, kad dodje do grla... ocaj je gadna stvar, ne dao Bog nikome. Sretno Mica