Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali cudno mi je ovo. Auto od Sabana nije mnogo osteceno, samo eto zadnji kraj. Jos kazu da je saban sam izasao iz auta i bio dobro. Kako su tu poginule dvije osobe nije mi jasno ??
Švabe su to yebe se njima za našeg kralja muzike.
MamuimJebemSvabsku....,dali frajeru 3 godine zatvora zato sto nemaju pojma ko je Saban Saulic,da je slucajno ubio Gerarda Srodera,ili zenu od Michaela Schumarea dobio bi 20 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=pur2dnhlh9I&t=27s
Šta bi bilo da je ovakva presuda u BiH koliko bi bilo botova koji pljuju po državi a većina ih je iz inostranstva
Samo tri godine kazne za ubistvo, bez vozacke i jos u pijanom stanju+preko normalne brzine...
Okružni sud u Güterslohu odlučio je da smanji kaznu Leventa za tri mjeseca, što je kod njegove porodice izazvalo šok. Pa stvarno zar je ovo pravilno? Ovo izgleda kao da se sokirala porodica od vozaca a ne od Saulica. Pa ljudi moji 'ko sve ima posao.
Masoni ga ubili