Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, mogle su reci NE kao vecina cura, ali su tim iskrenim (i mozda sa vise talenta) oduzeli sanse da odu u Hlwood! Zasto tek sada sve kada su se mil zaradili pricaju o ovome. Ne opravadavam nista, ali malo hipokrit su.
zato sto je holivud prostitucijski kartel i sve ovo sto se govori nije nista naspram onog sto se presucuje. Ne volim sponze koliko ni sljedeci lik ali neke od ovih djevojaka nisu ni imale izbora, ali ako kazes da uma thurman nema talenta onda ne znam sta da ti kazem vise
'vako će naš Čombe da se žali za 20 godina da ga je iskoristio....... :(
Priča li ikad ijedna od ovih celebrityja o namjernom korištenju svojih atributa u blizini muškaraca? I tad muškarac treba šta, izvadit Tolstoja iz džepa pa posvećeno listati? Pričati o fisijama ili životu na nula Kelvina? Normalno da koketiranje krene. Ovih riba iz Hollywooda mi nije ni malo žao. Znaju šta su nudile, i sve su to rodjene glumice realno.
da zena hoda gola pored muskarca on je ne smije krivo pogledati a kamoli dodirnuti svaki fizicki kontakt mora biti iskljucivo uz zeninu dobru volju i nesumnivu dozvolu.opravdanja za svoje postupke i frustracije trazi u iranu ili saudiji
@surdomutitas Bravo!
Ma daj ne serite vise, sve kurva do kurve samo kad se para i slave domognu pa im lafo zao
Gomila pedo-medo's
sve ove raveku pohapsiti zbog prostitucije. Lakse je reci "silovana sam" nego "yebala sam se da dobijem ulogu". Sve u zatvor!
U iščekivanju sam vala sekretarica, partijskih kolegica, kafe-radnica sa sličnim izjavama o stranačkim "kolegama".
Zasto ga nije raspolovila katanom kao Bila?
Ima li kraja ovom preseravanju. Barem prestanite izvještavati nas i ispirati nam mozak.
ova cijela Weinstein afera prije svega služi da se zataška PRAVI problem Holywooda, a to je pedofilija....
@Yenicer91 nisu jevreji krivi.. svugdje ti je to tako.. to je prirodni ciklus izgradnje i propadanja drustva
@Yenicer91 sve se svodi na selekciju partnera.. nakon velike havarije.. rata..bolesti itd.. zene cijene "stereotipne muskarcine" ali kad se civilizacija izgradi.. onda je takmicenje..ko ima bolje auto.. ko zivi u "centru menhetna" .. one osnovne stvari zbog kojih je civilizacija i nastala..zaborave se vrjednovati.. zene ne osjecaju strah od neizvjesnosti..pa im masta onda kaze.. zelim slobodu.. ne zaboravi.. psi ne laju dok kuja ne digne rep ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U svemu ovome interesantna je samo jedna stvar: kako je moguce da nijedna od desetina zlostavljanih glumica nije ranije progovorila o ovome? Nego sad, poslije 30-35 godina. I kako dokazuju da se to desilo, izjavom "ostecenih"? Znaci dovoljno je upreti prst... Da nisu imale koristi od svega makar bi jedna se nasla da progovori i prijavi ga policiji.
Neće da kaže ime glumca ali može ime Weinsteina. Selektivna optužba jedne žrtve? Da li je glumac koji je prodro u nju pod prisilom manje zlo? Ne kontam, tek sam ust'o, nikako da prorade vijuge...
Jedna je progovorila a ostale kada su videle da će brzo izaći spisak sa imenima žena iz njegovog kreveta požurile da se ograde i optužile ga da je sve bilo pod prisilom.
Podrška Umi protiv seksualnog predatora Weinsteina.
Pohotni zidovi rade sta hoce u Chemerici
"Glumica je otkrila i kako je kao tinejdžerka bila prisiljena na seks s glumcem koji je bio stariji 20 godina od nje. Nije željela otkrivati ime glumca." Zašto?
@praznaprica kako proračunato, jbt... al', valjda moraš biti takav u tom svijetu!
sexualno zlostavljanje u holivudu je normalna pojava nazalost mislim da su roditelji najveci krivci jer salju 5ogodisnju djecu na castinge i spremni su uciniti sve da im djeca dobiju uloge u serijama filmovima reklamama uasno djeluje na djeciju psihu jer dijete misli do 30 da je normalno sve uciniti za ulogu
Dijete do 30? Do 30e godine?? Ne prica se o pedofiliji vec o lafo nekom sexualnom uznemiravanju, i to pricaju nakon 30 godina kad su za zaradile milione dolara.Mani se politicke korektnosti.
@rf81 vecina danasnjih glumica dolazi u dodir sa producentima oko 5-7g zivota putem reklama beauty contests itd a to roditelji potenciraju zena progovori nakon 30 kad postane samostalna i svjesna da nije ona kriva za ta desavanja ne iskljucujem mogucnost prostituisanja za ulogu i da nema pojedinih koje hoce izmusti pare ali 90% zena je zlostavljano ili im je obecana uloga quid pro quo
Koja patetika, cuj krenuo se baciti na mene ahahaha.Zao mi te pravo, posebno kad skontam da si za ovu prezivljenu "torturu" inkasirala koji milion