Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veći je degen ovaj konj koji je oženio. Kakva prazna glava. Ispušila mu ga dobro i levat se izgubio...
Simonice nisi losa osoba, ali si glupa strasno nesto.
Ona je sigurno rahat, nema mozga da se sekira, a ima novac i brava za šišanje. Znas onu od onog čete "o kako je lepo biti glup"..sigurno joj je to vodilja kroz zivot. :)
hrvatski seselj hahahahah ovo je ona sto joj tveba vova...njoj tveba vovaaaaaaa
...e moj bože, nisko si pao kad ti se "simonica" okrenula...rijetko viđena autohtona glupačica. čak i za naše, svakovrsnim tukama i tukcima prebogate prostore.
Jeko Simona
Uvjek je tu religija i papak mrtvi da od fufe naprave sveticu. Nikad ne zakaze
Hu iz ju?
Da ovo nisam pročitala, tačno ne znam o čemu bih razmišljala. Klix, ne sramoti se! :/
E sad smo svi sretni i zadovoljni... Starleta.... Prije smo a i svi u svijetu su imali drugi izraz za ...starleta Zbogom pameti
ooo đe si simona , taman zaboravio na tebe , sad moram ponovo :)
Estagvirulah.
Stanislav ima nacrtane obrve :O
od svega nebitnog u životu berača željeza.... ! "poznata dizajnerica Tomislava Nancy iz Zagreba"...
Hajde sve na stranu, ali ono "sluzit cu ti" pobogu Simona nisi robinja. I kakav je to brak da jedna osoba ( zena) sluzi muza. To mi nikako nije jasno. Valjda treba da bude uzajamno sve.
kakav primjer mladim djevojkama: radite sta zelite; budite sa svakim; j...... se sve u 16... na kraju cete se udati... .. e golemo !