Showbiz
99

Udala se Simona Gotovac: Bit ću najbolja ženica

Klix.ba
Simona Ištvanović ex. Gotovac, koja se nakon burnog života starlete okrenula vjeri, udala se drugi put. Iako je prošle godine najavila da prekida zaruke s poduzetnikom Stanislavom Mijokovićem, par je ljubav ipak obnovio i danas završio pred oltarom.

"Pobijedila je ljubav! U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti... Dok god dišem služit ću ti, voljeti te, poštovati te, biti ti najbolja ženicu i mama Gabici i ako Bog da naše dječice", napisala je Simona uz fotografiju koju je objavila na svom Facebook profilu.

Vjenčanje je održano u crkvi u zagrebačkom kvartu Stenjevec. Za njenu vjenčanicu i haljinu kćerke Gabrijele pobrinula se poznata dizajnerica Tomislava Nancy iz Zagreba.

Danima prije toga Simona je podsjetila sve kako je prije skoro pet godina živjela "grešnim" životom, te da se prepustila ovozemaljskim užicima nakon čega je pronašla spas u vjeri, crkvi i Bogu. Danima prije vjenčanja molila je sve prijatelje da se mole za njen brak.

"U svijetu, nažalost, život se svodi na čekanje vikenda kad ćeš se napiti, drogirati ili upoznati nekoga. Tako sam i ja živjela. Lutala u ovom svijetu iz dana u dan ili vikenda u vikend dok nisam prepoznala u sakramentu svete ispovjedi Milosrdog Oca, Ljubljenog Spasitelja Isusa i novi život u Duhu - Duha Svetoga", napisala je Simona.

Simona je bila udata za biznismena Antu Gotovca od 2004. do 2009. godine. Brak im je bio poznat po skandalima, policijskim prijavama i aferama, a Simona je Antu često optuživala za psihičko i fizičko zlostavljanje.