Težak životni period
29
Tina Turner razmišlja o eutanaziji
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tina je zakon bila i ostala, nije trebalo da radi face lifting, mi smo je voljeli i volimo je i bez toga...Ostaće zauvijek njeno " It s only love", kiss from me Tina
Kad Allah pozove, nema vraćanja više. Možeš biti bogat i slavan,ali ništa to ne pomaže, valja pod zemlju. Jedina pravda na svijetu.
Opet kopirate strane tabloide. Sta fali domacem smecu? De da cujemo sta ima novo na Farmi. Eno kaze posvadjali se oko pite. Stavite to na naslovnu, odma pored onog SDA bota Hadzikadica kom haman dugujete jos placene promocije.
Nemoj to da radiš. Ti si pop ikona, i bacila bi mrak na ono što si dala ovom svijetu. Duraj koliko možeš i pij morfijum.
Dođi u bosnu ako te ne ubije starost, ubiće te polikita i crna hronika
Zvijezda, umjetnica, borac, diva...........zasluzujes sve najbolje
Najpametnije ako je covjek bolestan od teske bolesti da sebi prekrati muke i zbog sebe i zbog familije.
Bolje otic ko covjek nego se patit
Braaavoooooo roki. Budem i ja tako, samo deri roki. Pokazi im