Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monkey face.....
iz profila izgleda ko majmun.
nadam se da znate da je ambien ustvari SANVAL, lijek protiv nesanice. Svasta! Stvar je u tome da je Devil(Tiger) Woods ovisnik o \"prescription drugs\" i to ce ga kostat karijere. Inace, 70% amerikanaca ima problema s ovom vrstom ovisnosti. Tip je zadnji primjer \"fall from grace\" klišea. Zao mi ga jer ga USA mediji ubise u pojam. Jedva su docekali neku high-profile zrtvu nakon Jacksona.
Kako je to samo dobra stvar... Ambien, jednostavan, dobar, tripozan. Nema nista, ama bas nista bolje od Ambiena. Steta sto njegovo dejstvo kratko traje i brzo se navuces ali... pod Ambienom, nema svrsavanja, masturbacija moze trajati satima. Heh!