Tiger Woods uzimao pilule za bolji seks

T
Totalsport
5.12.2009. u 13:41
0
4
Tiger Woods uzimao pilule za bolji seks
0
Tiger Woods uzimao pilule za bolji seks Foto: AP
Američka internetska stranica RadarOnline objavila je informaciju da se Rachel Uchitel (34), jedna od ljubavnica Tigera Woodsa, hvalila prijateljima da je s golferom vodila ljubav pod utjecajem sedativa.
Riječ je o Ambienu, lijeku koji se uzima u slučajevima hronične nesanice. Isti navodno dramatično utječe na seksualno iskustvo kraće vrijeme nakon što se uzme.

- Znaš, s Ambienom smo imali najluđi mogući seks, kao u nekoj izmaglici – povjerila se svojoj prijateljici Uchitel mislivši na noći provedene s najbogatijim sportistom svijeta svih vremena.

Gospođica Uchitel, promotorica njujorških noćnih klubova i poznata sponzoruša, zaslužna je što se imidž 33-godišnjeg Woodsa u samo sedam dana srozao od reputacije najčestitijeg supruga i oca do primjera notornog lažljivca i nevjernog muškarca. Željela je održati press konferenciju na kojoj bi objasnila prirodu svojih odnosa s Woodsom. Kontaktirali su je, pišu američki mediji, među kojima i tabloid US Weekly, golferovi odvjetnici i ispisali joj ček od milion dolara samo da šuti i "ne dolijeva ulje na vatru".

Prema jednoj informaciji, isti je tim advokata na saradnju nagovarao i Woodsovu 29-godišnju suprugu Elin Nordegaard, majku njegove dvoje djece. Pet miliona dolara ponudili su joj da ostane u braku, a dodatnih 55 dobila bi ukoliko bi izdržala u bračnoj zajednici idućih sedam godina.

Prema nekim procjenama, Šveđanka bi mogla inkasirati priličan dio Woodsove zarade kroz karijeru. Pretpostavlja se, oko 300 miliona dolara.

U međuvremenu su se javile druge dvije Tigerove ljubavnice, koje svoju priču počinju u SAD-u masno naplaćivati od medijskih kuća. Radi se o Jaimee Grubbs (24), koja tvrdi da je bila s Woodsom u aferi koja je trajala 31 mjesec, te o 27-godišnjoj Kaliki Moquin.

Poznato je također da je se bračni par Woods-Nordegaard ovih dana zaputio bračnom savjetniku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: