Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče spodoba koja je savjetovala put u Italiju i rakiju kao rješenje korona virusa
Sto se korone tiče, Nestor je manje vise u pravu, bila je zo teska prevara, samo budalama to nije jasno, a sto se tiče Fedje, ja ne znam koja je liku djoka, sta on ima ici po srbiji mijesati se u njihove politicke procese i ici na neke prosvjede... neka se drzi Bosne, a u ratu jest bio snajperista, vjerovatno i jes ubio nekog srbina, sad jel agresore samo il i nekog civila pored toga, to samo bog zna
@jusufe dobro je reko covjek jeɓo ti sestru vakcinasku glupu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim vas nemojte ovoj potencijalno opasnoj budaletini davati bh. medijski prostor. Imamo mi svojih već sasvim dovoljno.
Koji bolesnik alli to je opasno za sve u svrbiji jerih sve vise ovakvih koji zive u osmanskom dobu jer ne mogu to zaboravit ,kako im je bilo lijepo
Super je u ovoj kritici sto bi i ovo sarajevski trebalo znaciti nesto negativno samo po sebi. Bez dodatka o ubijanju ikoga. Tja nego koji ce biti u svom napadnutom gradu nece Mostarski snajperist.
Izvini mu se F(P)eđa
Sve je to u redu samo jos da je bio malo precizniji, mada ni ovaj skor nije los uopste.
Pa realno jes budala sto ide u Mordor, mogu ga velikosrbi uhapsiti natakariti mu neku laznu optuznicu u svrhu izjednacavanja sa agresora i zrtve i maltretirati ga godinama. Ko kod ide u Mordor nije dobar u glavi!
Tog lika samo budale prate i slusaju, zelenooki plavooki su potomci vanzemaljaca, zrmlja je ravna ploca i rak se lijeci sodom bikarbonom.eksploatise ljude mentalnog zdravlja narusenog paranojom, sizofrenijom i raznim psihozama...profiterstvo najgore vrste.
Mnogo ih misle kao i on sudeci po ovim izborima. To govori onako svasta i stosta o mnogo cemu
kada se tikva pokondiri... Ušao u politiku pa nema ništa pametno za reći, pa daj bilo sta, neka narod tapse rukama...
Pa zlocinci vam hodaju po srbiji sa rukama u dzepovima a ne isporcujete ni jednog a tu pricate ko je i sta je!
👍👍👍
Nije jasno šta i koga Nestorović predstavlja u Srbiji. Nit smrdi nit miriše. Mora se priznati da umije da laže na veliko. Dokazao još oko corone . A vjerovatno će biti nastavak propalog SRSa.
Idiote, na kojoj si dozi stao? Zasto ne ides po buster? Budi odgovorna ovca, misli na stado, imunitet krda, tako vas i gledaju, kao stoku, maloumnu, KRDO.
Budala i krivih drva nikad nestati neće- Žalosno je samo što se ovi prvi kao pitaju za nešto.
I kad mi kažu da su antivakseri pametni
Idiote, na kojoj si dozi stao? Zasto ne ides po buster? Budi odgovorna ovca, misli na stado, imunitet krda, tako vas i gledaju, kao stoku, maloumnu, KRDO.
Sto se korone tiče, Nestorovic je bio u pravu sto posto a i za Štukana je u pravu koji se sam hvali svojim ratnim poduhvatimae, sad je drugo sto se to nekome dopada ili ne ...
Sve je to šešeljeva četnička bagra.
Puna podrška Feđi! A mrzitelji, i na jednoj i na drugoj strani, neka se guše u svojoj žuči!
a sta sa kriminalcem koji je prijetio sa 100 "muslimana" za 1 srbina sa skupstinske govornice? koji dodje pokatkad u BIH?