Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masonjarka. Nigdje veze ni po pjesmi ni po izgledu a progurala se i kao cijeli svijet je slusa
600 dolara karta za jednu osobu za koncert u Beču na ljeto. I to šklj mjesto. Znači za dvije osobe 3000 maraka bez noćenja da odeš i slušaš je 2 sata.
Psy Ops.
Taylor Swift koristi feminizam da kaže ljudima da ne mogu biti zli prema njoj umjesto da ga koristi za njegovu stvarnu svrhu
Ofajla kao i mnoge nase,preko drine i preko Save sto kmece stalno nesta ...
treba ima facu ko vjeverica
kao kad nisu primjer roditelji trebaju da budu pjevaci? glupe nacije. slobodno vrijeme nepostoji? ona nije od krvi i mesa? neslusam je nikako al sto je puno mnogo je….
gdje mogu uplatiti da prestanete smarati sa ovom?
OBICNA ULICARKA, STA OD NJE BOLJE OCEKIVATI. IGNORISATI CELIN DION ONAKO KAO STO JE ONA URADILA NA DOSJELI NAGRADA JE DNO DNA.
U slobodno vrijeme bila na utakmici i pila pivo? Skandal zaista. Nečuveno.