Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e stvarno Paris, što li su te koristili???
i ja bi te iskoristio za pare pa kupio veliku nogu i nabio te njom...
ooooooo jadna americka razmazena retardirana KURVETINA---ooooooooooo :((
ejs eno sad...
Ma ja bih nju maznuo, ne izgleda ona loše. Kažete da je glupa, pa neću s njom lektiru pisati...
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............. give me a gun....I\'LL SHOOT HER MYSELF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuga, jadna Paris i kamen bi zaplak\'o nad njenom sudbinom.
Paris nije ni blizu Hane Hadziavdagic i njene keke Amre...kakve su to kalakotre...
Ne brini dušo, nije to ništa strašno. Samo si malkice poglupa i to je sve.
kune se ko i jesica s. i britney s.........bla bla...ljubav mog zivota,kad ono par mjeseci i pukne.ma ja.jadne one,imaju sve a nemaju nista.
A i ovaj Madden nije lud :) Dobar miraz :) Nece morati vise ni da tambura po tamburi :)
@PAris: Ma nisu bona, oni su bili s tobom jer te vole svim srcem :) Samo su malo zelili da ti ga gurnu medju guzove , nista vise, ne birni bona svi koji su te trpali su to radili iz ciste ljubavi :)) A kao da je i tebi smetalo, ajde bogati :)
jadnica :D
Grobina!
fuj kako je ruzna sa njom ni za pare