Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi ti se sjetimo Dare.
I ti si smetljaru sa smradom Milomirom Marićem u njegovoj emisiji ismijavao i vrijeđao logoraše Bošnjake kao i genocid u Srebrenici i film Quo Vadis,Aida? Koji govori o tom genocidu,marš
Svi su bre cinili zlocine ,genocide itd samo srbi nisu...a ja mislio da samo komunisti lazu kad ono i njihova djeca hahaha
Jos te nagu....it trebo
Saketaj Bjelorglicu te nadobudne spodobe, puno ih je oko nas
Bjela care pozlatila ti se
Nabijem tebe i taj tvoj film Daru na nesto sto se rimuje...
Lejdi Gaga na aparatima
Dara je film sa zanimljivom pricom i par dobri scena al rezija i scena jako slaba.
Dobar je reziser Antonijevic ali mu Dara nije ispala bas najbolje jer je previse insistirao na predstavljanju zlocina sto je na kraju i pokvarilo film koji je inace mogao ispasti odlican. Valjda je gledao Šindlerovu listu. Dara je u dosta toga bolja od Srebrenice.
Živite u laži . Pa sad i ovo . Laž i samo laž
Ama bolan kako janjicaru? Janjicari ste i bijezite od svoje realnosti i stvarnosti da je ogromna vecina danasnjih bosnjana nastala od Srba! Toliko o lazima, pljuc.
Cak i srbi znaju da film ne odgovara istini...al kako rece dobrica cosic...lazemo da bi......
Vučieva stara i olinjala lažovčina. Bjela i ti ne možete u istu rečenicu.
rukamu se pozlatila