Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna sean šta valja.
Al ce se usreciti u pm
hu iz ju :D
Jah vijesti...Sin Pierca B....znači moraš imat velikog tatu,da te po tome prepoznaju...to je malograđanski portal,pa i sam članak...Mogli ste napisat,da se Sanja udaje za Seana B.,a dodati,kao,da je on sin poznatog glumca...to ti dođe ko elitna porodica Ganić...Emina,blebetalo...te kako je lijepa,kako je pametna...a kćerka jednog raubera....
Stvarno i meni ide na k.urac ta ganicka a nisam fakat ljubomoran, kako obicno znaju reci kad ovo konstatujem. Blebece i to bas upadljivo i iritirajuce prica nekako i mlatara rukama, tako da sama skrece paznju s onoga sto kaze (sto je u nemalo slucajeva i korisno i pametno). Ali kao kompletna licnost mi je daleko od najpozeljnije nekakve mlade, djevojke itd...Prave ideal od nje da je i ovo i ono...ali bome slabo od toga ista.
Iz Bosne*
i Hercegovine**
jacu ronadlu rodt tri sina
http://PaySpirit.com/?id=evonik isplati se
sad nosi bijele carapice
ista vjest za 10dana...samo razvodi se lik....
valjda cu moc veceras zaspat.
Yebacete poskok.... :)