Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih na mjestu ovog malog batalio sve i odmah se vratio u sirotiste, tamo nije bilo nasilnika, shuupaaka, i ne bi drhtao od straha...
hahahaha da
Sta je uradio Brad ? Previse slatkisa ? Previse jahti i luksuzni hotela ? Ozbiljno, sta je uradio covjek, ako cemo vec pljuvat po njemu ?
mali kepecu,treba te vratiti u Kambodzu u sirotište.
Ne zahvalna djeca,koja misle svadta uraditii i ne biti sankcionisani. Za sve postoje granice pa tako i djecu,moramo odgajati da imaju barem teunku vrijednosti i postovanja. Posto si usvojen i izrastao u nladica u izobilju svega i mamo Djolii,da se moras vratiti tamo gdje su te nasli ne bih srao po javnom mjestu . .
Ovoga je haman mater nagovorila da pljuje, kao i ostalu djecu...Valjda prenosi svoje frustracije na njih...Al nema veze, nije ni Pitt cvjecka, samo kazem...
hjoj jedva ga prepoznah s ovom frizurom ccc a fakat je isti ko njih dvoje
Kako pojedine zenturace manipulisu djecom i okrenu ih protiv oceva. Vidi se iz aviona ko je sastavio objavu!
Nije da branim il boze sačuvaj šta već , iskreno ko ih j.. e ali mi ovo sa bradom nikako ne pije vode , nekako pretesko za povjerovat.
Ma ja, ispod ovih ugladjenih lica i prelijepih tijela krije se pakao
vidi ga isti bred, ljubi ga caca
Jel' se to babo vrać'o kući pijan, pa pravio neki zijan?
Jednom pax uvijek paxu
Ovaj mali isti Brad Pitt!
sta je konkretno uradio
Mali se sjetio da je zlostavljan tek 4 godine poslije razvoda i to je prijavio na instagram a ne u policiju. 19 mu je godina i izgleda da mu se neradi a babo neda para.
Komentari oličenje glupog zadrtog razmišljanja jednog prosječnog Bosanca i Hercegovca.
Zato si ti tu da nas uzdignes, prosvijetlis i trgnes iz zadrtosti i mulja i povedes u sfere pametnog i ispravnog razmisljanja...hvala bogu pa postojis
Bošnje
To su sve usvojena djeca pokupljena iz sirotista iz bijede u luksuz a ovaj mali kosooki je bas znao izraziti zahvalnost.
I to opravdava činjenicu da ga se može zlostavljati ako ga je spasio iz sirotišta?! Kakvo razmišljanje…
@missz a ti si siguran da ga je zlostavljao? Iako ni optuzen ni presudjen nije ti si mi presudio zbog cega? Ljubomore jer je bogat, slavan, pa odmah mora biti i nasilnik i imati milion nekih mana? Kakvo razmisljanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)