Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene u firmi ima lik sta god zajebe samo kaze nisam ja jaro je
Klasicni lopov...
Kod nas bi bio samo snalažljiv, a lopov...jok. Gledao sam početak ovog dokumentarca, ali ni te žene nisu bile naivne nego se 'kockale' pa ako ubodu, ubodu. A kada se kockaš rijetko dobijaš nego gubiš sve dok sve ne izgubiš.
odmah ga roknuti, iz predostroznosti
frajer mjesecima operirao mucio se a naš malinar u mjesec dana tu sumu klepio. a nije se ni oznojio. e to je umjetnost igra na kartu jadnika iz srebrenice i prevesla čitav narod.
Varalica jesam, al' s tindera a-a ...
Pravda za Simona. Zamislite da snime film o vasem zivotu i da vam ne pruze priliku da bilo sta kazete.
Kada postoje dokazi onda i ne treba druga strana price
Ide nastavak… “Varalica s Instagrama”
I Hitler je bio najveci dobrocinitelj svijeta
Eto vidiš ti što ti je žensko,čim vidi da lik ima iole privlačno lice,nosi skup sat i puši kubanku,odmah se nakači na njega,makar joj lago i svoje ime.A kad pušiš motane cigare,radiš na građevini i nosiš se sa auto pijace,neće te nijedna pa makar bio pošten i iskren ko melek.Tako ti je to...
Sta ti je musko, cim vidi napuhanu zensku izoperisanu ostavi normalnu zbog nje. I zasluzujete da vas tako tretiraju na kraju
@krizaantena nije istina, ja sam zensko i ne trazim apsolutno takvog niti gledam takve mangupe. Mene samo zanima vjera, intelekt..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trazi idealnog partnera, nek proba sa Annom Devely (Sorokin)
Fadile?dodice?...kontaktirajte ga,more vam valjat
taki u farbama.
Pederko
Rijetko djubre