Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seve, haj' se sa mnom slikaj......prisralo mi se......😂😂😂
ko posljednja fuksa ... ne zna više šta će od sebe. Dijete ima i umjesto da se iskulirala nakon svega što je prošla ...
Meni je dodje zao bogami
e vise je pretjerala
Iskreno, da li vam Severina svako malo doturi po stoj, čisto da je povremeno (u prevodu: 3x sedmično) spomenete, čisto da ovdašnjim redkarpetlijama ne ispadne iz vida? Gori ste od alo, kurira i još 5-6 njih sličnih. PIšam se i na vas i na nju.
seve je više zabavljačica nego pjevačica i svakom muškarcu se prije digne nego što primjeti njeno pjevanje, milsim da je to svima jasno.
poznaje Fergie i njen muzicki izrazaj, ali ne i engleski jezik :D ili ga samo "poznaje" :D
uf kako je ljigava, izoblicila se poslije silnih operacija
Ne serri lelo
seve karo bi te dok ti se ne vrati tetka iz Bosanske Krupe!
Profesorica starog zanata..................
selfie sa likom koji piša iza tebe, komentar: ORIGINALNO
Hvala Klixu što nas redovno izvještava o ovoj prostitutki.
Sad i na cigare prešla ..
Seve duva gdje stigne!
Kako mi se samo gadi.
i mada je kao jedna od najvećih pjevačkih zvijezda ex YU prostora, snimila mnoštvo video spotova za svoje brojne hirove, ipak je njenu bogatu muzičku karijeru obilježio spot za pjesmu "Na tvojoj jahti, uz bocu šampanjca", zahvaljujući kojem se vinula do neslućenih visina. Nakon što je još nemontirana i nezvanična verzija tog spota pukim slučajem dospjela u javnost njegovom objavom na internetu, milioni njenih fanova, naročito oni jačeg spola, prosto su uživali i sazrijevali uz ovaj nevjerovatan video uradak. Sama Severina je bila u nevjerici i šoku kada je saznala da je ovaj, ispostavit će se kasnije spot koji joj je otvorio nove vidike, dospio u javnost, ali je kasnije priznala da joj je ipak drago što je ostavila u "amanet" nešto veoma vrijedno i poučno mlađim generacijama, jer kako je i sama priznala njen najpoznatiji spot osim zabavnog, u sebi nosi i edukativni sadržaj.