Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce komentari zagoretina
A ti je ne bi razvalio? 🤣
Sprcio bi je i u sestoj deceniji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj sesta decenija... zena tek napunila 50... kakvo ste vi smece i kako nabijate zenama osjecaj stida kad dodju u neke godine... mrs
0-10 prva 10-20 druga 20-30 treca 30-40 cetvrta 40-50 peta 50-60 sesta Pise da je usla u 6u deceniju zivota i u pravu su.
Ma ona je meni prelijepa uvijek! Fakat ne kontam zašto je hejtate, žena vesela, draga, otvorena. Jasno izražava svoje stavove bez straha uvijek. Ne slušam uopšte njenu muziku, ali kao lik mi je mnogo simpatična.
Nikad ona nije bila neka treba to je samo izvikano.qarina.
SEVE!
Meni je sad bolja u 50-toj.
I filmu pricate 20 godina Evo. Pogledajte svoje debele dlakave zene!
Al film je bio 😍
Bogami je ko Vino, Što starije to bolje.
ma seve ko vino
Kad je Severina kažem jaaaaaaa Vahid Halilhodzic
Najbolje ne izgledala kad legne na ledja i digne noge
Seve je meni aemirani beton zenska.
eeeeee lijepo bi najahti.
Niko se ne prci ko seve❤️
Sto niste stavili onu sliku iz jahte sa onim hercegovcem?