Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je sinete vec osudjeno da mora da ga podize jedan roditelj onda je to bolje da bude majka , ali ako je majka neko poput Severine onda je bolje da to bude otac . Ne kazem da je Seve losa kao majka , ali njena reputacija mnogo moze da utice na zivot dijeteta .
Ne kontam zasto je sve ovo toliko čudno. Baš je dobro da sud ponekad odluči u korist oca. Vjerojatno je uzeto u obzir koliko majka putuje i koliko je zauzeta, jer oboje imaju love, i to sigurno nije bio problem.
To je jako loše za dijete, da ga odvoje od majke - da ne živi s njom, s kojom je dijete živjelo do sad otkad ga je rodila, koliko mi je poznato. Mislim da je ovo pogrešna odluka za dijete, prvenstveno.
A nije lose sto majka : - Odbijala saradnju sa institucijama (nedolazak na ročišta,naodazivanje na pozive Centra za socijalni rad) - Socijalnoj radnici rekla da je kravetina - Bivšeg muža na suđenju nazivala seljačinom - Nije puštala dete da ide u školu više od mesec dana -Škola podnela prijavu za zanemarivanje deteta - Medijsko eksponiranje deteta To je ugledna majka kojoj je trebalo ostaviti dijete ?? U njemackoj bi joj dijete bilo oduzeto odavno
Jadno dijete, poigravaju we s njim kao sa igrackom umjesto da we dogovore. Kako ce izrasti u normalnu osobu kad je rastrzan izmedju njih dvoje I ti na ovakav nacin?! Za svaku osudu! Kad we dvoje razidju, djeca ne treba da budu zrtve.
@cosmopolitan4112008 Wala bas.
@cosmopolitan4112008 jew baw wi u pravu
Jadno dijete koje ispašta. Otac i mati se od razvoda vuku po sudovima i međusobno vrijeđaju.
Jedna je MAJKA.
"Što nemože da se kupi za pare može da se kupi za mnogo pare" Zlatan Ibrahimović