Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je jedna i univezalna. U Srebrenici se desio genocid. Seve naklon do poda!
Hvala na cestitci a istina boli .Gonocid je bio i obiljezio pocinioce na vjekove.
Ova ima vise petlje od Bakira
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poštujem je otkad je otkačila Dodika i smradove. A ovaj potez joj je svaka čast. ❤️
Ljubim te Seve.
Srbende, jel i holokaust provokacija?
Gura Seve ne vadi
Da li je Kurir ovim naslovom upravo priznao genocid? Neko je upravo dobio otkaz. :) Bravo Seve.
Ovo samo komentarišu srbijanska žuta štampa koja je po šapom Vučića. Jedan dan su za Putina a sutra kad Putin pomene nezavisno Kosovo su protiv istog Putina.
jbt ljudi te napadnu ubijaju 4 god i sad ih još provociraš gdje to ima stvarno
Wow...bas neobicno,Srbe neko provocira??Jadni,stalno zrtve...Njima kad kazes dobar dan....provokacija
Tako je. Hvala SEve.
Seve je armirani beton prve klase 💯%😍
Za vijeke vijekova UN sud i Haski Sud je presudio genocid i etnicka ciscenja, deportacije i silovanja kao planski, institucionalni zlocin. To je nesto drugo i neporedivo sa zasebnim zlocinima koji su cinili odmetnici na sve 3 strane. Vasa unucad i pra pra pra unucad ce imat ovu presudu da je citaju i kad tad ce se pomirit s njome. Bar kad nestane vas (monstruma) koji nemate empatiju prema navedenim strahotama.
"Interesantno je da niko, pa čak ni sami muslimani, kojima je ovaj praznik itekako važan" Ova recenica je dokaz da nikad sa srbima mi ne mozemo nista pozitivno imat. Praznik?? Koji ste vi bolesnici a Seve svaka cast ♥️
Dakle Kurir kaze .... simbol genocida. Sto ce reci da priznaju da je bio genocid. Ovo je vec novi momenat u tamosnjim stranackim novinama meni se cini. Hajde nece li vise napokon pameti doci i priznati odluke medjunarodnog suda pravde, a ne samo slektivno se pozivati na medjunarodnu zajedncu kada iskljucivo to njima odgovara. Cestitke Kuriru na "odvaznosti" ( nadam se da nije protumaceno kao lapsus i da su novinar i urednik dobili otkaz).
Ovi Srbi svaki dan dokazuju da su 100% isto programirani kao Rusi. Koji de8ili, majko mila.
Samo ste nam vi jos trebali da da pricate sta muslimani na Bajram misle iskazuju ili kako se ponasaju Bosnjacima je genoocid u srcu noz, a on je ucinjen na cijelom djelu danasnje rs. Hvala Seve na cestici za Bajram i hvala ti na tvojoj hrabrosti osjecaji su ti prije novca sto si dokazala i otkazom da budes akter u stvaranju TV UNA ne zeleci da saradjujes sa negatorima genocida Javno je kazal.