Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jest se plastificirala, realno klasicna sponza koja je oglobila muza nakon razvoda, ne moze se nikako predstavljati kao "uspjesna Bosanka" ko da je izumila nesto, napravila neki biznis i slicno
e vala baš
Danas je jedina mjera uspjeha bankovni račun. Kako se došlo do love više nitko i ne pita.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj novi izazovi? Kakav izazov moze imati realityju? Intelektualni?
javi se slobodno... kad dodjes.. isti mi je broj..
Vi stvarno mislite da je muškarac koji je zaradio milione (ne pričam o fucošima i sličnim glupacima), posebno van Balkana, tako glup i naivan da ga može upecati neka sponzoruša (sem ako ga ne pali da bude sugar daddy)? I mislite da je sve što je potrebno ženi da bude sa takvim da dobro izgleda i bude dobra u krevetu? Dragi moji, takav traži i suprugu i majku i prijateljicu i sugovornicu i savjetodavca i osobu kojoj može povjeriti tajne i pred kojom može biti ranjiv.
Mislite da je lako? Poletjeli ste da obezvrijedite Sanelinu udaju za Rogera Jenkinsa, a ja baš mislim da ona u sebi mora imati puno više sem ove blesave persone kakvom se prikazuje.
@Šampi možda, možda 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bh. primorje???? lol
joj filtera jaranuuu
I ona ce pomoci BiH ?! E jadi moji
Mozda je vise za dokumentarca o podvodjenju i prostituciji visokog ranga
Sanela Sanela,zasto me nisi htela
Nasa Sanela je pomogla BIH vise nego ijedan olinjali politicar i kvazi biznismen sa 2 dilara na racunu.
Imao sam priliku prije 3 god biti na B.Hills-u, perverzija od okruga ali ludilo skupo, sjeo u jedan restoran i popio kafu i sok, racun 27 dolara i jos ti uracuna baksis u to ali jbga nije mi vala bilo zao na kraju.
Nadam se da će pokazati sisu i oduševiti gledateljstvo.
"ali ljeta često provodi na hrvatskom i bh. primorju." To sto prolazi kroz Neum da bi sitgla do Dubrovnika ne znaci da bas tu boravi.
SANELA SPONZORUSA? A sta su vase zene, koje sjee vazdan kuci, a vi radite????? NIDJE VEZEEEEEEEEE. Udala se dobro. JESTE! Nije milijardera sigurno opoznala u Neumu. Nego tamo gdje je Bog to htio. Sta vam tu smeta????????????????????????????????
Priča uspjeha kojeg nema.
a čija je ona housewife bog te mazo?
Sanela, šta god mislili o njoj, uradila je i radi više od mnogih "patriota" za Bosnu i Hercehovinu! I ovaj Sting je njeno maslo
Ko je na prvoj slici, ako je Sanela na drugoj.