Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli objavljujes javno svijetu svoj stomak i trudnocu??? Dajte mi barem 1 pozitivnu stranu toga u ovom bolesnom drustvu??? Tuga.
klik,like,share....jebalimć im oni mater svima redom napaćenu iskompleksiranu
A kad možeš maksuz slikat se da pokažeš svoj sat, ili još gore, svoj doručak, što ne mogao trudnički stomak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliko su morbidne ove objave oko trudnoce, da nije normalno Klix, zapitas li se sta je sa osobama koje ne mogu imati djecu uopste!
nadam se da vam dobro placa dragi klixe ;)
Pod broj 1 slikas stomak i objavljujes, pod 2 nepismena si.
hoce li slika Fuada backovica i njegovog decka da vidimo ko je od njih dvojice postao trudan.da babo Zaim postane dedo ABD💐
ko vam je ova influenzerka
rijetko beskorisna vijest
Ne govori nista boga ti
Nisi vala morala ni ovo.
Idem redom citam komentare i ibretim se koliko su odvratni, ponizavajuci i vriste od negativnosti. Lijecite se ljudi, Saneli je dobro u zivotu, sta je brige sto je vama lose ?
Puni se Caticka ko dolma
Libo me gabri.
Ko je zagondžija ili je zalutali metak.
rastujuci stomak 😲
Matora si ti za djecu to si mogla reći
Ne moras nista reci
Nisi vala ni to morala