Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesme su joj ..ali ona, ona je BOMBA!
grom gromova
Jelena Rozga ludilo mozga
Ovo je prava Riba za razliku one Sto se proslavila odraslim filmovima
Kad je pocela pjevati u Magazinu, ko djevojcurak, bila je preslatka. Sad je solidna MILFa i dobro se drzi. Balerina je to.
Ti si želja mog života Ti si želja moga sna
Nemam šta reći, žena je vrh
Lipe joj ne bih uzeo
Opet zatucavanje nebitnim vijestima iz Rvatske i Srbije...
a boli me ba dupe za fenomen Jelene Rozge....to ba sve ljudi bez brige u zivotu, tarlahaj mikrofone, vile, spa tretmani svake sedmice, Dubai, Hawaii vecinu zivota i cude se fol nesta kako se drzi...isto kao za one Hollywood drkadzije, pa brate i oni isto lelemudaj, kupaj se u parama od retardiranih fanova, koji svrsavaju na njih, kada ih vide da hodaju crvenim tepihom...
jeste, lagano je pjevati, pa pjevaj onda i ti xd