Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a na Kosovo niko ne smije da ode 😂
Ne smijes ni ti u 73% svoje drzave :) Bar ne javno. Ukoliko mislis da mozes, javi se ;)
Ko su ovi ljudi? Sta je ovom Klixu?
Kamo srece da i jednu i drugu strpaju u doživotnu ludnicu.
Eeeeeeeeeee Srbijo, jade i cemeru...
Srpski bolesni nacionalizam opet igra kljucnu ulogu, navijali su za Breskvicu samo zato sto se u pjesmi koristi onaj najjeftiniji "patriotizam" spominjanjem Orlova i mala je na taj fazon mislila da ce 100% proci a sto je pjesma njesra i sto ona veze nema s pjevanjem nego ide na izgled to nema veze
Šta vi čobbani imate s tim orlom? Koji orao? Jel' talijanski dvoglavi, glavni simbol Istočnog Talijanskog carstva, čiji ste naziv za robove ''servi'' 1818.g. promijenili u ''serBi'' kako bi stvorili novi narod tako što ste posrbili okolo ostale slobodne robove nakon pada robovlasničkog sistema? I šta znači ''prava srbska pjesma''? Pjesma robova? Kmetova u lancima? Koju pjevate na bosanskom jeziku na koji ste prešli 1888.g. s bugarsko-cigganskog?
Srvi su neandertalci, 🤣
Nije vodila racuna da se ipak radi o brskvici ali treba joj oprostiti. sta ce.
Ovo najviše sliči ludoj kući...
hebo mater glođemo se međusobno ..... Ovi nacionalisti nosu normalni to sve treba pobiti ... obije su pjesme ljjepe al od ove Breskve ispade nacionalisticka pjesma ogadise mi je skroz ...Lila Ramodna ima jos ljepsu poruku.Dobro je JK rekla mala 🍑je neverovatno glupa u sta se upustila
Bolesna braća Srbi
Eto nek nije pobjedila pjesma u novom ruhu: veseli se srpski rode,poziv za povratak na Kosovo i istrebljenje onog sto nije srpsko.
mala slijedeca ceca srpska majka,sve su to ograniceni umovi
Čuj morona zabranjuje joj ulazak u Francusku haha
lmao
Luĉe dođi meni.Čuvaĉu te dok opasnost ne proďe.