Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EBOGA LED, JARANE....
uvijek me ovako nesto razalosti, sta ove djevojke rade od sebe
znaš ti onaj vic kad je hercegovac od 55 godina ženio širokobriježanku od 60 godina...kad je prenio preko praga, kaže mu ćaća : 'e moj sine, da je sreće sad bi je iznosio, a ne unosio...tako je nekako i sa ovim dedicom :)))
Što me šejtan natjera da prelistam slike...ova treća mi nikako nije trebala :-/ ...yaaakkk
De bolan, ti ionako tad ne'š znat ni ko sam ti ja :D :D :D ... mislit ćeš da sam ti Šći :D :D :D
Ahahahahahah...reKni joj da sam u banjama i da joj šaljem maxuz selam :D :D :D ... mislim, perem veš u banji :D :D :D ...de OstrugaTo, nemoj se ti men' samo sJekirat plaho, brinut ću ja o tebi, k'o da si mi rod rođeni :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krasko i Krasiva.
Planiraju prosiriti porodicu?On sto sa 84 godine poyebe,ja cu mu se naguzit pa i mene nek yebe.
Ona će usvojiti njegovu praunučad. I eto vesele porodice.
Kupujte mladenci odmah pelene. Al ne za djecu....
Mlada, na jaku ga promaju samo...da ga dobro produva.
hahaha nikad mi ne bi naumpalo
E pa Natalija, realno si pretjerala...
Fuj, ko bi ga poljubio?
Nije mi jasno zasto je "mladozenja" u uniformi. Mozda je cesto glumio oficire u partizanskim filmovima. Ako je Ivan Nataliji bio profesor glume na institutu liberalnog obrazovanja, odlican posao je obavio. Fantasticna je glumica i ovo je uloga njenog zivota. Glavni lik se jos nije pojavio, ali on ce da je tjesi za nekoliko mjeseci kada bude bogata udovica ovog senilnog, pohotnog starca. Alkohol i bankovni racun ce pomoci da zaboravi sve zaljubljene poglede, poljupce ili ne daj Boze neke intimnije momente sa ovim raspalim perverznjakom.
SuperSaša u epizodi :)
:-)
povraća mi se.....
... i nije sponzoruša!
ozbiljno ko ne bi poljubio govno za milion euro
ljubav je cudo
Čisti zakon prirode narode, šta se zgražavate... Žena traži nekog ko će joj obezbijediti životni standard. muškarac nekog, ko će mu podariti potomstvo.
Jedino ako joj ti smestis umesto njega ...
Prije bih legla izmedju zvecarke i kobre nego s njim!
Ko zna, možda već ležiš između te dvojice... :) Blago tebi ;)
Ja nažalost samo sa pitonom mogu da poslužim...
Kad je prvi put opali bice i zadnji.