Showbiz
135

Ruski glumac Ivan Krasko oženio 60 godina mlađu studenticu

Klix.ba
Osamdesetčetverogodišnji ruski glumac Ivan Krasko koji je poznat po više od 140 uloga u sovjetskim i ruskim filmovima oženio je svoju bivšu studenticu koja je 60 godina mlađa od njega, Nataliju Shevel.

Vjenčanje je obavljeno u trajnosti u krugu bliskih prijatelja i porodice u St. Petersburgu.

Uprkos mnogobrojnim kritikama, par je kazao da imaju vezu iz snova te da planiraju proširiti svoju porodicu uskoro.

Upoznali su se na Institutu liberalnog obrazovanja, nakon što mu je Natalia, koja je bila Ivanova studentica, počela slati poeziju koju je pisala za njega. Kazao je kako je to ostavilo veliku impresiju na njega. Glumac se ženio tri puta.

"Nakon njenih riječi počeo sam se osjećati kao muškarac nakon mnogo godina. Kao da se vratio dio mene koji mi je nedostajao", rekao je Ivan.

U intervjuu za rusku televiziju rekli su kako ne mogu zamisliti dan jedno bez drugog, te da žive zajedno u Ivanovom apartmanu u centru Moskve.

Veza prije braka je bila isključivo platonska, ali se Ivan nada kako će imati djecu jer ih oboje žele i osjećaju privlačnost jedno prema drugom.

"Prirodno je da ona osjeća zabrinutost zbog nekih stvari u budućnosti, a za mene je ovo nova epoha života", rekao je glumac koji ima troje unuka.

Kako bi spriječio špekulacije o tome da se Natalia udala za njega iz interesa, kazao je kako se njegov testament uopće nije promijenio niti će.