Nakit vrijedan milion dolara
0
Rihanna želi da joj policija vrati uzeti nakit
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hak kak 25.04.2009. u 16:23 MILIONI DJECE UMIRU OD GLADI, A ONA NOSA NAKIT OD MILION DOLARA... OVOM PLANETOM VLADA ZLO... pa nije bas tako hak kak...citala sam neki dan da je posjetila djevojcicu od 7 godina koja boluje od leukemije i slikala se snjom i vjerovatno da je tu bilo donacija... sad sto je zivot nefer dok neki nemaju da jedu il umiru, a drugi sjede na milionima to nam zivot tako servira i dok je svjeta bit ce tako...
eh.. sta drugo reci prijatelju moj.. jako tuzno samo to samo da se ne nadje neko i kaze pa sta ona to moze ona je to postigla pa poserem se ja na taj uspjeh..
MILIONI DJECE UMIRU OD GLADI, A ONA NOSA NAKIT OD MILION DOLARA... OVOM PLANETOM VLADA ZLO...
nijel li bivsi decko?
Koji su ovo skrtci, cuj iznajmila nakit od milion..... svasta