Nakit vrijedan milion dolara
0

Rihanna želi da joj policija vrati uzeti nakit

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Popularna ljepotica sa Barbadosa Rihanna obratila se policiji u Los Angelesu s molbom da joj se vrati nakit koji joj je oduzet kao dokazni materijal u noći kada ju je napao i pretukao njen tadašnji dečko Chris Brown.

Nakit vrijedan više od milion dolara Rihanna je posudila iz draguljarnice povodom održavanja ceremonije dodjele Grammy nagrada, no na ceremoniju nije otišla, jer ju je bivši dečko Chris pretukao nakon svađe u automobilu.

Advokat popularne pjevačice, Donald Etra, zatražio je od policije da se nakit vrati, jer kako kaže dovoljna je i fotografija ukoliko se nakit bude kortistio kao dokazni materijal na sudu.

"Draguljarnica iz koje je posuđen nakit traži da on bude vraćen čim prije, a ja lično ne vidim nikakvu prepreku s obzirom da se kao dokazni materijal može koristiti i fotografija", kazao je Etra za BBC.

Sličnog mišljenja je i advokat Chrisa Browna.

Američki muzičar Brown je uhapšen odmah nakon napada na dvadesetjednogodišnju pjevačicu i optužen za fizičko zlostavljanje, no on se nakon toga u javnosti izvinio Rihanni ističući da mu je jako žao zbog nemilog incidenta.

Sljedeće ročište je zakazano za 29. april, no R&B pjevač Brown poriče sve navode optužnice.