Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ispade da je Amerija seksualno zlostavljana nacija, pa svaki dan neko nekoga zlostavlja, Bill Cosbey, Michael Jackson, Harvey Weinstein... u Americi izgleda ne mozes uspjet ako nisi zlostavljo kao kod nas sto je bilo ne mozes biti predsjednik ako nisi robijo
E to ti je Zakon nema nedodirljivih čak i predsjednik države kao Clinton je morao odgovarati za svoja djela kod nas i vozač nekog ministra glumi nedodirljivog.
državna tužiteljica: kimberly foxx, cook county. 😂😂😂😂
sve i da su pristale na odnos, a poznavajući mentalitet i moral američkih djevojčica/djevojki/žena, ogromna je vjerovatnoća da jesu, opet će ga osuditi. Rasizam u Americi je iskorijenjen na papiru, u praksi nije. Nigga, prvi put čujem za tebe, ali izdrži!
Pizdo
kod nas bi dobio vikend u zatvoru za ovo
Reperu? Zaista klix?
Ko o cemu kurve o postenju
Nije on ništa kriv. Ima pravo da se zaljubi i u dijete i instinktivno reaguje. Kriva su ta djeca ili njihovi roditelji što izgledaju privlačno, sve sami modeli. Teško skinut oči s njih. Ili Islam (šerijat) ili pedofilija, druge nema! Allahu Ekber!
ko ti kriv sto te kacavenda guzio u dupe pavijanu jedan
@vibrator dabogda neko tvoju djecu dok ne postanu punoljetna, ako ih uopće imaš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav glupan realno
al kazna je prestroga, čujem drugim ljudima na drugim mjestima zbog težih krivičnih dijela (ubistvo, ranjavanje, pljačke) samo godina zatvora ili malo više, eto uzmi za primjer Edina Gačića ili Radovana Karadžiča, jednostavno nije fer da on toliko plača ili bude u zatvoru kao ova dvojica, nije isto malo zadirkivati djevojčice kao pobit 10000 ljudi