Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juce prelazim jednosmjernu ulicu na Skenderiji i okrecem se gledam ima li auta,zakoracim,a tip 5 cm ispred mene iz zabrane 60 na sat vozi ovo gov.o,sekunda da me sastavio zaginuli bi oba.Neko ce nastradat,hitno poduzeti neke mjere.Drugi problem,nekultura,ostave ga nasred pjesackog djela ulice,mislim namjerno.
Nije mi se jedno desilo isto da voze u jednosmjernoj u kontrra smjeru. Bilo da sam pjesak ili sa autom. Neku noci mi je izletio sa nekim bljestecim svjetlom iza auta umalo ga nisam oborio.
Novinarka bi stvarno morala poraditi na artikulaciji, akcentu i tom usporenom nazalnom pričanju prije nego se sljedeći put pojavi na ekranu
Dobro nije odletjela u Miljacku.
Haj jos ser.ite malo, eto vi nikad nikog ramenom niste zakačili...
Za sve su krivi vozaci romobila, pa i za rat u Ukraini i inflaciju, he he. Covjek je bio u funkciji pjesaka, a ne vozaca romobila. Naslov izdvojen iz konteksta
Teski primitivac, debeljko
Zavijajuci dijalekt ove novinarke i javljanje u zivo sa sredine mosta.
Lik je namjerno lupio
e neka je vala, naguzi se na sred ulice pa da svi moraju nju da zaobilaze. Ovi novinari su najveca gofna na svijetu, gori su cak i od politicara. Misle da su neko i nesto a samo lazu i to svjesno i peru mozak ovcama.
Dozvola, registracija, kaciga - motornim ii motorizovanim vozilima nije mjesto na trotoaru, niti ih se moze voziti bez dozvole, osiguranja i dovoljno godina. Pored toga, da li ove firme za rentanje istih placaju neku naknadu za koristenje javnih povrsina, kao i kazne za nepropisno ostavljena vozila?
A ugursuz ovaku lijepu curu zakači ova FTV stvarno ima ljepe novinarke što jest jest. Ide hearts znači za plavušu Bože❤️ KEEP CALM And Watch FTV.
Romobili su nesto najbolje sto se izmislilo.
Covjek je isao pjeske, drugi mu zasmetao, a novinarka koja stoji mu je zasmetala. Naslov totalno tendenciozan, a za novinare savjet da ubuuduce osiguraju mjesto javljanja. Samo je cilj da se korisnici romobila postave na stub srama
A vido medvjeda sto je sakajaso kødigo glavu ko d aje Sarajevo oslobodilo je...o sebi sestru
Motanje na semaforu, propuštaš pješake, taman kreneš a eto ti njeg svjetlosnom brzinom na romobilu. Što je najgore, da ga dirnem kriv sam.
Pa nije mogo sić sa tog ako si vidjeo javljanje uživo mani Američkog stila u toku javljanja.
Romobil na spidu, pa se oteo kontroli.