Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ja ne znam što se ne razvede od njega. On meni djeluje tako ljigavo, dzaba mu svo bogatstvo i da ga Bog serbetom poljeva, ja ga ne bih za sve pare. Sta je njoj, pa ga trpi, ne znam. A vjerojatno bi i nakon razvoda bila obezbijeđena. Bilo bi bolje i za njihovu djecu. Kako je njima gledati i slušati za mater da je najtužnija princeza.
Pa evo ženama prilike da spase jadnu ženu od monstruma nisam cuo da se i jedna odlašava povodom ove tužne ili se moze biti tuzan kad imas milione
Ima teže psiho probleme.
Šta je s našom princezom i njenim diplomama, jel Fadil prebačen u Zenicu, jel legla plata rudarima, manite nas ovih bjelosvjetskih istrebljivača
Bravo majstore! Mi se trebamo pozabaviti našim lopovima i unutarnjim pitanjima. Neko treba istražiti zbog cega Tužilaštvo ne želi podignuti optužnicu protiv lažne doktorice i odmah smijeniti SDA hijene koje je štite. Da je ovo bilo u nekoj državi na Zapadu, ova Bakirova krava bi robijala najmanje 20 god. iza rešetaka. A gdje su tek svi oni ljudi sto su umrli kod nje na respiratorima, a znala je da su neispravni?! Ljudi, Sebija je serijski ubica!
Mi nećemo nikad biti pravna država sve dok ne procesuiramo dinastiju Izmetbegovic i njihove hijene.
Sve joj dato, ona opet naprnduljena i žalosna. Hajde ovamo u tržni centar za kasu, pa ćeš bolje cijeniti položaj, ili nađi boljeg terapeuta.
Ona bi da bude poput Severine ali sramota jer je princeza ,eto to je njena tuga
Cuj supka se