Nakon dugo vremena
16

Najtužnija princeza pojavila se sa suprugom u javnosti, izgovorila je samo jednu rečenicu

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Posljednjih sedmica šuška se kako princeza Charlene živi u Švicarskoj i viđa supruga Alberta samo po dogovoru, a sada se par pojavio zajedno na jednom javnom događaju.

Naime, Monegaški vladar i njegova supruga podržali su otvaranje prve javne televizije u svojoj kneževini "TV Monaco", čiji će se programi uglavnom baviti okolišem, aktualnostima, sportom i lifestyleom.

"Vrlo sam ponosan što sam ovdje s princezom Charlene kako bismo pokrenuli ovu prekrasnu avanturu, ovaj TV kanal koji će proširiti važnost ove kneževine u cijelom svijetu. I siguran sam, s obzirom na to koliko je ovo moderno, da će biti vrlo kvalitetan program, što je važno za stanovnike Monaka, ali i za sve one koji vole kneževinu i rivijeru diljem svijeta, tako da je veliko zadovoljstvo biti ovdje", rekao je princ Albert novinarima.

Charlene je kratko dodala: "Čestitamo i sve najbolje u budućnosti".

Kanal u državnom vlasništvu, koji se prvotno zvao Monte-Carlo Riviera TV, trebao je biti pokrenut krajem 2022., a uoči pokretanja preimenovan je u TVMonaco.

Podsjećamo, neki izvori navode da princeza Charlene i princ Albert glume da su par samo za javnost, iako već dugo nije tako. Nedavno je nestanak njenog Instagram profila zabrinuo mnoge obožavatelje koji smatraju da princeza godinama trpi loš tretman u kraljevskoj obitelji.