Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isti otac msm samo malo ljepsi uglavnom ova njegova zena daj Boze da ne zavrsi kao princeza Dijana
@originaltaste4455 pa nece, Kate nije trudna sa djetetom koje ima muslimansku krv kao Lady D - to Prince Phillip nikad ne bi mogao dozvoliti
Bosanke trpe zivotno vrijedjanje i batine da bi zivjele u kuci bez fasade a ne kod matere, sto ova ne bi istrpila zapostavljanje da bi postala kraljica?
Koji to englez pokazuje svoje osjecaje? Jos ovaj dolazi iz kraljevske porodice. "Prijatelji" svakako ne mogu znati sta se izmedju njih dvoje desava.
Pa kako će se odnositi, frajer je monarh, da neće možda biti otvoren i pun razumijevanja Hahaha, ya budala
Ako imate kakav video kako je prca ??
Sad nek ona shupka napravi slugom
Ova ženskica je od ambiciozne mame odgajana da bude to što jeste.Tako da nema zime za nju.Ova je spremna sve izdržati sada je bitno izdržati još par godina i ona je kraljica.Ona joj haverica u Monacu već ima drugih problema.Ona dole puca po šavovima.Onu nesretnicu nije imao ko da priprema za dvore.Ona u Monacu mislila da je zaljubljenost dovoljna da bi postala princeza.
kako je čudni, meni baš ona izgleda takva, a ne on. Izgled zna da vara bas.
Bajka modernog doba.
Da li mu od burazera mali jos cuca sisu ili je se ukakio?
Stq onda radi prema slugama, kosacima trave, cistacima. Gadovi pogani, doce i vam kad tad kraj makar ce vas Megan uhelaciti
ne potcjenjij kosace trave vodoinstalatere raznosace pica i postare ja gledo par filmova po istinitom dogadjaju pravo zeznuti likovi ubodu gdje se najmamje nadas ;)
Pa oni su prepotentni cim izadju iz pm sve im potaman i lijece onda samo komplekse bolesne
Oplodi i moju ženu prinče