Dok su bili u vezi
78

Princ William se prema Kate Middleton ponašao kao prema sluškinji, ne kao prema djevojci

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
U knjizi "William i Catherine" autora Andrewa Mortona o kraljevskom paru, dok su još uvijek bili u vezi, govorili su njihovi prijatelji i poznanici. Većina prijatelja nije imala lijepo mišljenje o njihovoj vezi.

Mnogi od njihovih prijatelja odahnuli su kada su princ William i Kate Middleton raskinuli 2007. godine. Mnogi su potvrdili da se princ William prema Kate ponašao grozno, te da se prema njoj odnosio kao prema sluškinji na uzici, piše Mirror.

Također kazali su i kako ju je William uzimao zdravo za gotovo i da ju je u društvu veoma često zapostavljao.

"Njihova je veza stalno bila na rubu propasti. Bila je puna problema i svađa. William je Kate tretirao kao služavku, a ne kao djevojku", rekla je jedna prijateljica para.

Autor Andrew Morton i prijatelji kraljevskog para tvrde kako je veza vojvode i vojvotkinje od Cambridgea bila daleko od idealne. Većina njihovih prijatelja se pita kako su uopće završili u prema svemu sudeći skladnom braku.

Podsjećamo, princ William i Kate Middleton vjenčali su se prije osam godina. Na njihovo vjenčanje bilo je pozvano 1.900 ljudi. Na listi zvanica našao se sam vrh jet seta poput princa Albert od Monaka, Davida i Victorije Beckham, Rowana Atkinsona, Eltona Johna i mnogih drugih. Par danas ima troje djece.