Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Kimmel je sve ali samo nije smiješan, kad vidiš da ovo sve vodi znaš čiji je igrač i kakav je...hej kakav to moraš biti da prozivaš bivšeg ovisnika umjesto da bude pohvalno čovjek prestao a ti ga prozivaš pred čitavim svijetom a tebi kamenja bijelog ispadaju iz nosa dok ga prozivaš
pa kakva je to zabava kad se ne mogu zjebavat? ovako ukoceni svi, korektni. trebali su ricky gervaisa zvat da ih potaraca sve
pedofili , drogerasi, silovatelji, orgijasi, alkoholičari, sve na jednom mjestu
en-nesiri, vi rusofili trebate skontati da su to isto i oni u Rusiji, S. Arabiji, Kini..., a ne samo Amerikanci!
Ovde se komentarise na clanak a ne sta se dogadja u tvom mozgu. Za to postoji terapija.
Komičari treba da budu komičari, nema uvreda u showbiznisu al pod uslovom da je kimel komičar, stvarno ne znam odkud lik ovdje gdje jeste, ne posjeduje nijedan kvalitet.
Necim se dobro odvalio Robi. Ne zna se ko je razbijeniji ovde.
Ogavne su im šale u zadnjih par Oskara...
Židovi sve do jednog sami sebe ismijavaju. Cim nisi na njihovoj strani pronađute predoziranog na krevetu.
Najveci smecari su ovi komicari kojima se sale svoe na pljuvanje po drugim osobama. Samo mi nije jasno sta je tu smijesno!
Dva holivudska smrada.
Kako los prijevod... prvo je aludirao na veliki, spicast nos, a mislim da mu je sala s drogom sama uletila kad se Downley dirnuo po nosu. I nije izgledao cudno nego je prihvatio sale.
Vrlo ružno i neumjesno, lik ne staje iako je odavno prevršio mjeru, bljak.