Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ona šema kad je chkapi čvaka a sex dobar.
pama, ccc.. vama niko ugoditi. Pa valjda je bolja ta šema od one suprotne?? Nije mi ga nimalo žao 😁
Prije 2 mjeseca napisah ovo: "Sto veci cirkus od vjencanja, to skoriji razvod." Pokaza se tacno 🤣
Haj' sad ponovo s onom drugom Jennifer, Garner. I tako ukrug
Nema, ova je samo za oplodnju bez sjemena. Moj Afleck al se zajeba. Jahali su ovu mnogi ali znali sta rade. Ovo je za izbunariti i ostaviti Frajer pobudalio od sisa i guzova... ova ce se udavati jos 10 puta
Ubi klix sa ovim parom i megan fox. Kad nisu oni onda su maja šuput, badrić, hana, din i onaj njegov zagonđija. Kad nije niko od navedenih tu su sestre ramović. Baš uz nos idu pratiteljima.
A prijatelj jedva docekao da isprica. Sacuvaj me Boze takvih prijatelja.
Jeste dugo i trajao...prošao medeni sada idu je..ni burazeru😛
Gone girl
Gdje ce biti sretan sa babetinom od 5 banki.Nadji brate neku od 18 koja mijesa ko mikser kad se natakne i bit ces najsretniji.Kako ljudi ne znaju da zive s tolikom lovom to mi nikako nije jasno.
Slomi ga, od silnog bambusanja, njojzi trebaju trojca da je zadovolje
dokad o njima vise
Bili ga briga, čeka još 200 treba u redu, njegovo je samo da odabere
Maaa brate budi nesretan kad gledas da ti zena dobro izgleda, a kad treba popricati ili savjet potraziti onda ni za sta ne sluzi.
To je ona šema kad je chkapi čvaka a sex dobar.
Bosnje znaju sve 😉Ja sam Bosnjo zivim na zapadu I neznam nista 🤪🤪🤪🤪