Zabrinuti za njega
80

Prijatelji tvrde: Affleck je nesretan u braku s Lopez, izgleda izgubljeno

D. B.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glasine o problemima u braku između glumaca Bena Afflecka i Jennifer Lopez ne prestaju, a sada osobe bliske glumcu tvrde da je nesretan te da razmišlja o razvodu.

Par se vjenčao prije sam tri mjeseca nakon što su obnovili svoju vezu. Izvori bliski paru tvrde da Jennifer strogo kontroliše Bena koji je postao poput njene lutke. To mu navodno počinje utjecati na mentalno zdravlje toliko da razmišlja da se razvede.

Porodica i prijatelji su za Heat World magazin izjavili da su zabrinuti za Afflecka te da osjećaju da nije "potpuno sretan".

"Svi, uključujući Bena, znaju u šta se upustio kada je ušao u brak s Jennifer, ali je teško vjerovati da je potpuno sretan kada izgleda tako izgubljeno. Postao je lutka za Jennifer, baš kao i svi prije njega", izjavio je izvor.

Ovakve izjave podupiru fotografije paparazzija na kojima Affleck izgleda neraspoloženo dok hoda ulicama Los Angelesa. Par je rijetko zajedno u javnosti otkako su se vjenčali, a to je potpuno drugačija situacija od one dok su bili samo u vezi. Tada su uživali u međusobnom druženju sve vrijeme.

"Mat Damon i njegov brat Casey su bili u nevjerici, nadali su se da će izdržati. Jadni čovjek izgleda kao da će se rasplakati u svakom trenutku. Ben se nije žalio Jennifer, vjerovatno jer zna da će, ako zatraži prostor, to loše proći kod njegove supruge", dodao je izvor.