Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj je živ!!!
“Sunce moje koga sada grejes...” RIP
@kurtovizija55 Ma najbolja je ta muzika što u jetru pogađa
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Rahmet duši legendoooo!!!!!!!!!!!!!!
@Hidajet pa on nije uopšte musliman, prešao na budizam sa svojom suprugom
@Hidajet pa on nije uopšte musliman, prešao na budizam sa svojom suprugom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvala ti za sabinu..r.i.p.....
imao je dobre pesme,primadnik romske manjinske zajednice iz loznice.inace sin rasid sakic je opasan loznicki kriminalac i znam iz prica da je teska budala.2002g je ubio jednog loznicanina i dobio je 12 godina.sad treba da izadje iz zatvora.valjda se promenio,nije visa 2002g a ako nastavi sa kriminalom vrlo brzo ce se pridruziti tati sinanu.a hoce jetra da strada od cisterni alkohola koji su ti pevaci ispijali po tezgama.a neki vole i belo i hors.kao aca lukas i pokojni rodja raicevic.
rasidsakic jedan od retkih romskih kriminilaca koji su postovani u srpskoj mafiji.iso lero dzambo je bio najsrcanijih od bg roma kriminalaca i najposotovan. bliski rodjak dzeja ramadanovskog.bio je u sukobu sa arkanom i otisao nenaoruzan u kockarnicu hotela jugoslavije septembra 92g,koju je drzao arkan.u holu se zakacio sa arkanovim ljudima,iscepao i pljuvai arkanovu sliku i ovi su ga bukvalno tu ubili od batina i bacili u dunav.velika muda je imao taj iso lero.zvali su ga ciganin velikog srca.
Iz ovog pjevača je duša pjevala .Jedini pjevač koji je na na svakom albumu imao po osam hitova.
Ti nisi pjevao iz duse nego iz dnk ne zalim jetru radi tebe hvala ti legendo i nek ti je laka crna zemlja
Sta uradi od covjeka droga,alkohol i nemoralan zivot.
Covjek koji je imao najvece emocije prilikom pjevanja. Ostati ce hitovi da se slusaju dugo jos dugo.
Neka mu je rahmet dusi i dzenett. Nazalost nije stigao na transplantaciju jetre. I mi koji smo cijenili i voljeli njegov rad sacuvacemo nase jetre koje smo znali utapati slusajuci njegove izvedbe
Bog i Sinan na nebu, marija Serifovic na zemlji. Al u qurzu, ahahahh. Laka ti mrka zemlja Mrki. Ljudi te vole, a to je u vrhu bitnosti. Nisi dzaba zivio.
Odavno ne viđoh ovoliko jedinstva na kliksu. To o ovom čovjeku, tj. njegovom pjevanju govori više od hiljadu riječi. Laka mu zemlja. Hajd'mo dalje moja tugo...
Sinan Sakića u moj vakat je samo go papak slušao. Pokoj mu duši ali mu je muzika užas bila i ostaće
Broj "obožavatelja" ove lakrdije od muzike na ovom portalu mi objašnjava jako puno dosadašnjih nejasnoća.
Vlasino...vremena se mijenjaju...danas ste ti i takvi kao ti najveci papci..
Zivot da stane ne sme....
Znaci, na stolu su prazne case ...
Kazu da je za njegov jedan nastup, litra viskija bila samo zagrijavanje..
Al' kad zapjeva crne mu ptice na prozor slijecuu aaaaaa zeno halali za sve batine do sad ..
Ala rahmetile :(