Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije budala ovaj Beckham! Ko sto nas narod kaze "Sine, bez mrse nema svrse". A vazda ima nesto sa strane. Jebi ga, nije mu lose.
Pun mi je kurac ovo dvoje engleskih supaka,sto uopce objavljujete ista o njima?Snobovi supci i on i ona i kad bi mogli popusili bi nas u sekundi,sto im se daje toliko paznje.Dvije izvikane umisljene zvijezde,i supci-sta to ima sa nasim zivotima i da se i dalje frustriramo gledajuci njihove gluposti?
KOGA OVO INTERESUJE?
Odvratna. Al'joj je sad stalo do senor Beckhama, pa ce arogantna Englezica morati nauciti i taj Spanjolski..i spustiti se na niv'o Spanjolskih senorita.
Bez veze, udarila dosada u glavu.
sve bi ja to usranom motkom...
ja bih joj lizao bradavicu
sve je to showbiz
Koji debil je ovaj Beckham... a "Posh" jos veca glupaca!!! Bas su dobar par!