Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On nju tovari ko kravu moj oče mili.
Reper!!! Pa poznato je da su svi kriminalci, a ovaj i pogotovo ona su poseban slucaj. Ona se doslovno prodala za novac. Sve u zivotu treba da radije da okolo seta gola i siri noge ovom ludjaku. Nema tu tata sta pitati. Kada je tebao odgajati i usmjeravati ocigledno je potpuno zakazao. A njoj da hoda gola nista ne smeta, jer je stalno po novinama i medijima i to joj svakako godi. Blentava kao i muz joj.
Ono kad crnac pohasi...da je Bianka crna ne bi je ovako ponižavo
Garant je Kanjev dedo je bio neki srbin Kanjić pa mu prenio ove divne gene što ga krase a on nasao bespomocnu zrtvu da se izivljava.
A значи због тога болешњаци толико воле црну белегију; Деен, Нуркић и остала "мушка" болешњачка нејач. Хм, занимљива теорија.
Dijagnoza?
Majmun (kanye) nasao osobu koja voli da se neko izivljava na nju (bianca).
Ona haman ne zna odlučivati u svoje ime. Mora tajo ili muž.
Za pripreme razgovora mu je najbolje da trenira u psihijatriji.
Ma kuravi odgovara, a žvalji laska!
From the streets did she emerge and to the streets she will return.
jel treba maloljetna ili je svezana da ne smije otići? ne kontam fazon? očito ženska dobija šta joj treba da ostaje s njim.
Ej Bianka Bianka