Misle da je kontroliše
29

Porodica Biance Censori zabrinuta, njen otac se želi suočiti s Kanyeom: Paradira njome kao da je goli trofej

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Porodica Biance Censori je sve više zabrinuta zbog njenog ponašanja otkad je u braku s Kanyeom Westom.
"Biancin otac Leo želi sjesti s Kanyeom i pitati ga kako može paradirati njome kao da je goli trofej. Želi ga pitati šta bi uradio kada bi se njegove kćerke North i Chicago u javnosti pojavile polugole, a da to njihovi muževi odobravaju", rekao je izvor za Daily Mail.

Dodao je kako nema šanse da bi reper ikada dozvolio pa mu nije jasno zašto vlastitu suprugu ohrabruje da to radi.

Kako su objavili australski mediji, Biancin otac je jedan of najpoznatijih kriminalaca u Australiji. On je 1982. godine bio u zatvoru zbog posjedovanja pištolja i municije.

Biancin ujak Eric Censori je ozloglašeni ubica poznat pod nadimkom "melburški Al Capone". Zbog ubistva je osuđen na doživotni zatvor.

Podsjećamo, Kanye je nedavno rekao da će nastaviti objavljivati Biancine eksplicitne fotografije i snimke.

"Samo želim reći svima da sam svoju ženu namjerno objavio triput. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: 'Zašto objavljuješ svoju ženu?'. Zato što me ona čini sretnim. Zbog toga ste i svi zadovoljni mojom muzikom, zato što sam ja sretan. Shvatate li šta govorim?", upitao je.

Zatim je fanovima rekao da ne bi trebali govoriti ništa negativno.

"Ako vam se ne sviđa moj profil i to što objavljujem, je-ite se, ozbiljno. Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivat ću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na je-eni Instagram", dodao je.