Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušajte Urca, dobro zbori...
enise, svaka ti cast za ovakvo obrazlozenje za ovaj seljoberski narod koji uporno ne zeli shvatiti, da se je be ni svijet neokrece oko njih. ovo citajte svaki put pred spavanje !!!
gubitak parametara je put ka dobitku para
Vrati se odakle si dosao i bolje bi ti bilo ponovi gradivo, nego da dajes svoje misljenje koje niko ne cjeni! Podji od sebe papak vise ti je susjedna drzava domaca nego BiH, i zato nemoj da se prosipas ljepsi si kad cutis!!! U sve se petljas, onda nije ni cudo sto si takav, ne mozes Enisa na sve strane.
jel on glup ili glumi da je glup?
Od kako je postao sarajevska raja, krenulo ga na sve strane. Samo još da i on osnuje stranku kad je već ovako kompetentan sugovornik za intervjue. Visoko ti fala Enise, ovim intervjuom si mi razbio dileme i otvorio oči. Visoko ti fala, dragi Enise.
Koji je ovo ljakse, i on i humor mu....
zar ne vidite da se eniz samo shalio!
Vidimo kako su sposobni,,nesto drugo su oni izgubili
Enisa za Predsjednika!:)Neg sto bi ga poneki poliicari brzo progutali svojm lovom!:) Aferim Enise mudiji si od pojdinih politicara,pragmatican i pametan al ocito da pojedinim politicarima nije u svoju licnu korist,ovom agonijom drzave i gradjana oni sebi i svojoj djeci pune bankarske konte po svijetu!:))) BiH4EVER!
hahahaha nek si nam rekao enise .....