Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji lazni jet set. Pa svi ovi, osim mozda Gorana Navojca, ne bi zvijezde bili 2 metra izvan Bosne. U bivsem sistemu, 90% ovih bi krave cuvalo.
Nema veze da li si u Otavi, San Francisku, Novosibirsku, Buenos Airesu, Johanesburgu ili Melburnu - ako na ulici izvadiš butku love i kreneš da brojiš... sigurno će se odmah pojaviti odnekud Đura, Sejo Sekson i Lord HadžiChivasbegović.
Abdulah Sidran je, naravno, prošao i pre nego što si izvadio pare iz džepa i tražio svoj deo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Forto, Forto odvoji dodatni novac za djecu oboljelu od teskih bolesti, odvoji za veci djeciji doplatak u kantonu, mani se crvenog tepiha i parada ponosa. Na posao!
za tvoju informaciju povecan je djeciji doplatak a ukinut uslov posjedovanja automobila kao eliminirajuceg faktora kod dobijanja doplatka
Živjela SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pateticno ali napokon dobro ustimano...ssf, parada laznih nada, parada kontra nada, dovoljan broj isprosenih vakcina, alkohola, droge....matropolski...opletite dok jos mozete
Na SFF je specifično to što je prostrt crveni bosanski ćilim, ne tepih!
Evo sam na aparatima😅😅
Ne ide to uz nas nikako. Izgleda zalosno
Saltam slike, ono opusteno gledam ljude kad Bozo Vreco. Evo kunem se, fino se prepadoh na trenutak.
Bozo Vreco najljepsa slika na crvenome tepihu covjek je legenda ali to mnogi ne prepoznaju,njegov zivot je njegova licna stvar ali kao umjetnik svaka mu cast.
Potpisujem
....a ja 5 kilometara od kuce ne mogu, nit rade kafici, nit restorani...bez maske ni u setnju...policija legitimise i hapsi, helikopterima nadlijecu grad, cak i vojska patrolira....Za rubriku vjerovali ili ne... Pozdrav iz je6enog Sidneja!
@BOSNA … Mogu mislitI kako vam je, mi smo u Adelejdu imali 7 dana lockdown zbog 2 slucaja delta soja. Zato sada ne mozemo nigdje uci bez maske osim na otvorenom. Sve rade planirano i smisljeno.
da li tarik filipovic ide u dzamiju
bozo izdominiro , ko da je kreno tepihe klofat
🤣🤣🤣 dagle Forte
ma Tarik i Lejla najljepsi
gdje su maske
halo ba, gdje je Hana Hadziavdagic? Propast ce crveni tepih bez nje🤣🤣🤣
Davno je ovo prestao biti "dogadjaj", ovo je samo 7 dana cuganja i eto.
Jaaaadan.