Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, a i rijetko vidjeti da se po bivsim ne pljuje i ne iznosi prljav ves... vrijedno postovanja.
Dolazi Mujo kuci i kaze:Fato,kupio sam ti kafetin!!! A,Fata mu kaze:Pa,sta ce mi ne boli me glava!? E tu sam te ček'o!! Skidaj se!!!!
....polako, uokolo.......pa u sridu ;-)
:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ma djaba-sta visi nek i odpadne......
ma i ja bi te ostavio levat jedan ;-)
kad sam pročitao naslov očekivao sam neko šupljiranje od strane dotičnog, no izjava mu je sasvim ok. ako nešto hoćeš, moraš biti spreman i dati to isto. a kad daš, onda to učini radi sebe i ne očekuj da ti se vrati istom mjerom. mada život na kraju posloži kockice pa ti se dobro uvijek dobrim vrati, iako na prvi pogled nekad to i ne izgleda tako.
Jedna od najomrzenijih zena Holivuda.
Da vam prevedem na Bosanski j. " Hadzo moj nisi ga ti dovoljno umako" . Suplju ostavi tamo, ovdje to ne prolazi.
Svi zivotni problem se rijesavaju seksom nasa 'balkansa hipoteza':)!
Ne rjesavaju svi al dosta njih sigurno :)
karo si ti nekog drugod komsija...ne seri tita ti !!!
Mrvio puno kad jede pa zao... :)
jarane patetican si, de budi musko i reci ko coek: dodjala mi i nakva je vazda mrljava i depresivna bila. pojavile se mladje i ljepse i veselije i vrcavije na turneji gdje unose zivost u moj zivot. logicno je da kad dodjem kuci pogledam je nakvu na krivo nasadjeno da mi se i ne prica i komunicira s njom, pa izmisljam kojekakve razloge (do mene je, ne znam sta hocu, ne prica mi se, nije mi do zivota, ne da mi se...tisina me umiruje, tesko mi je...ovo...ono)...i jedva cekas da nastavis s putovanjima i da treses nove napaljene klinke u kojim tinja vatra :D
....e, zaboli me lakat.....
"Pjevač je o svom ljubavnom životu pričao sat vremena" i ipak nije nista "korisno" rekao xD svaka cast.
za razliku od tebe barem čovjek ima ljubavni život
moj cijeli zivot je ljubav. xD