Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako, za tebe se lopata ubila!!!! Pat, ljudino, zelim ti ako nista drugo da se ne patis mnogo kao neki! Sve najbolje i neka ti je onaj gore na pomoci!
sve najbolje, da ozdravis.
Cu, ne daj se...vidio bih ja tebe jarane da ti imas rak pankreasa. Lako je reci ne daj se. A to sto se tice \"svakodnevnog\" izvjestavanja, negdje ipak mora da piise, medjutim misljenja sam da vijest nije agresivna jer ne moras je kliknuti a kamoli procitati a kaaaamoli ostavljati komentar za nesto sto te ne interesuje. Ne kontam, kad nekoga nesto ne iteresuje zasto dolazi na tu vijest, hajde de naslov, ali zasto je cita....a jos gluplje zasto ostavlja komentare koji uopste nisu relevantni. Visak vremena? Idi lopataj nesto.
Dobro, covjeka mi je zao,ali moramo li bas svaki dan biti u toku?
Nedaj se legendo