Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo nek je živo i zdravo, koga briga za "Internet zajednicu", sve sami bljedunjavi besposličari, ne silaze sa ekrana.
Jest svijet postao pogan i gadan!
Nije joj to sin,to joj je lutkica kupljena na trafici.Rodjen eksperimentom,nosila ga devet mjeseci druga zena,sa ubrizganim jajnim celijama.Odvratno,i ova se smatra kao majkom.
Koja glupaca...
Hajdmo malo biti realni. Nisu na Internetu samo fini i dobri ljudi, koji sve prokomentarisu sa osmijehom i lijepom rijecju. Get real!! Mnogo je vise onih koji ga koriste kao izduvni ventil za vlastite nespjehe. E sada, svako onaj ko postavlja slike javno, nebitno koga/cega, je glup i nezreo ako ocekuje da svi komentari budu pozitivni i samo srca prste na sve strane. Ako ne mozes podnijeti neke stvari, koje su ponekada istinite, ne kaci se Internet.
Joj Hamo, vidi mu glave .... Zezam se malo, simpatičan je mali (svemirko)
dijete ne lici na nju jer ga ona nije ni rodila, dobila ga je uz pomoc surogat majke
Ima lijepih beba a ima brate i ruznih da nedaju u sebe gledati, ovaj mali isti E.T. pogan u pm… Nedaj boze da nije hiltonovac bio bi glavna uloga u svim horor filmovima.
ja sam i dalje siguran da ce uspjeti vise od tebe u ovom zivotu, realno ;-)
Cocin bubanj
Alija: Bio je u trezoru
Free Palestine