Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj nas parmak garant voza golfa dvicu... sto je sigurno sigurno je :D
ov nisu automobili, ovo su rakete! : usput, Drogba ima najbolji ukus!
Jest avdijin, ima još jedan isti takav samo plavi u garaži.
Kadar SDA nema isto klub, i ima vozni park vrijedniji od svih ovih navedenih
Kaplan-Ne bi ja mjenjo svog terenca ni za jedna ova kola!Mada zlobnici kazu, da su i zaprezna kola predobra za me!
Za pojedine SDA-ovce najbolja kola su mrtvacka kola koja ce ih odvesti na drugi svijet, ali neka brza da govna ne smrde
Busi gume!
prije nekoliko godina, mozda 5-6 ili tako, stojim na jednoj benziskoj kraj zagreba i tocim gorivo kad se pored mene parkira SLR njemackih registracija... izlazi suker iz njega i sipa goriva u vrijednosti od 3 moja dizelska rezervoara.... ne znas sta je gore ili cijena od pola milje juraca ili to sto loce ko stoka....
Ja sam se vratio u sarajevo isad se vozim tramvajom
a nema samuela eta i njegovg 1 milion eura vrijednog bugatija
ma nema pola igraca sa svojim autima..eto npr Ibrahimovicev spyder 918 vrijedi oko $845k
... i tako prije je sirotinja igrala , a bogati gledali , sada bogati igraju a sirotinja gleda. a narod ovce , kupi sebi , djeci dresove , salove , karte , ovo ono , a kad treba donirati koji € , kaze pa nema se . Ovaj Svijet ne zasluzuje nista bolje osim jedne komete !
Bil primili Papeta u suskavcu u ovakva kolica?!
jedini gospodin ovdje je bekam, lik zna sta je klasa.
to je ociti dokaz nesigurnosti kod tih igraca, jer moraju kazati " e narode vidite mene , pogledajte sta vozim" a auto je auto. cetiri tocka i motor, i sa golfom cemo stici od A do B,
Ističe mi vozačka u Novembru - prošlo 10 godina a nisam sjeo begi u auto.
ZAHTJEVAMO da dan žalosti u ime poginulih rudara u jami Rasporočje, bude proglašen na nivou države. Nesretni rudari su bili sluge i robovi lošeg sistema države. Nesretni rudari su bili državljani države Bosne i Hercegovine. Zahtjevamo od Predsjedništva Bosne i Hercegovine da za Ponedeljak proglasi dan žalosti na nivou cijele zemlje. Ovim putem narušavate državotvornost i postojanost države Bosne i Hercegovine te i činjenicu da su stradali rudari državljani BiH. Ovakvu reakciju bi uputili istim riječima i da su rudari stradali i u drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine. Ovim putem izražavamo veliku tugu i žalost za izgubljenim građanima naše zemlje te im želimo vječni rahmet a porodicama stradalih rudara mir, sabur i pravdu.
Vidi se ko je majstor !
đe vam je penaldo najbolji svijetski i evropski nogometaš bokte hahahahahahhahahha
hahahaah gledaj sta je pedera u BiH ,što dislajkuju
Ko razume shvatice http://www.youtube.com/watch?v=81qdCnHXrf0
i ja da imam kupio bih po 2 ferarija i po 2 lamburdzinija i pokazivao dva prsta sirotinji ...dvica do groba